Led verlichting

Als elektrotechnische groothandel bieden wij naast domotica- en gebouwbeheersystemen ook architecturale en functionele led verlichting aan met een uitgebreide en brede productrange.

Met ISYLED worden projecten in utiliteit en industrie gerealiseerd, ontwikkeld en geproduceerd met de nieuwste ontwikkelingen. Perfectie wordt alleen bereikt indien alle onderdelen zoals led’s, koellichamen en dimbare drivers perfect op elkaar zijn afgestemd. Door middel van lichtberekening kan vooraf een indicatie worden gegeven van de te verwachte lichtopbrengst. Onderbouwt met een investering- en terugverdien model kan het voordeel van led verlichting ten opzichte van traditionele verlichting worden aangetoond.

Voor accentlicht in bijvoorbeeld cafés, restaurants en hotels. Warm wit (2700K) en volledig dimbaar van 100% naar 0%.


Toon producten

Met de ISYLED Led panelen realiseert men eenvoudig lichtsterktes van meer dan 1000 Lux. Deze Led panelen bieden meer licht en tegelijk 80% minder energieverbruik dan traditionele TL armaturen.


Toon producten

Met de ISYLED Led Design Kappen creëert men, volledig naar eigen ontwerp, artistieke lichtobjecten met hoogwaardige lichtniveaus. Deze kappen zijn daardoor tevens een effectieve en sfeervolle oplossing voor het creëren van Dynamische verlichting.


Toon producten