ISYGLT

Onze filament plus technologie verpakt in een mooie heldere kunststof. Het uniek design, de schok- & breekbestendigheid en de hoge CRI-waarde onderscheiden de Art-Lines van andere lampen op de markt. Het zijn dimbare lichtsculpturen in mooie, warme lichtkleuren.


Toon producten

With regional headquarters in the UK and Australia, we deliver the highest standards of support possible to our sales partners throughout the globe. Experienced product managers are on hand to provide real time sales and technical support to our customers. Coupled with...
Toon producten

Het ISYGLT Domotica- gebouwbeheersysteem is in beginsel een centraal systeem. D.w.z. de centrale Master wordt met één muisklik geprogrammeerd met het gehele project. Opgeslagen presets zijn te kopiëren. Aangesloten actoren worden hardwarematig ingesteld op adres,...
Toon producten

Wereldwijde standaard, gesloten busprotocol voor ISYGLT gebouw beheer- en Domotica systemen. Volledig programma van één fabrikant. Vrij programmeerbaar systeem. Biedt oplossingen voor eenvoudige tot uiterst complexe situaties. Compatible met alle moderne protocollen,...
Toon producten

Voor accentlicht in bijvoorbeeld cafés, restaurants en hotels. Warm wit (2700K) en volledig dimbaar van 100% naar 0%.


Toon producten

Het unieke Lithoss design in combinatie met exclusieve handgemaakte afwerkingen (zoals geborstelde inox, gepolijste chrome, authentiek brons en fusain, ...). De slogan « choose from the timeless classics » slaat op het tijdloze karakter van onze design schakelaars.


Toon producten

CREATION OF SCENES IN LINE WITH YOUR LIFESTYLE.
A single user-friendly interface to adapt the whole home to your habits with a complete wireless solutions to control automated devices, lights and loads.

What do you want to control? A gate? A blind? A heater...
Toon producten

Met de ISYGLT Wall Touchpanels direct op de ISYGLT bus is de gehele achterliggende bus te benaderen. Op deze manier is de status van alle 128 deelnemers ofwel 2000 in- en uitgangen alsmede alle analoge waardes uit te lezen en te bedienen. Bedrijfszeker en stabiel door de...
Toon producten

Zelfs wanneer deze lampen niet branden maken ze indruk met hun uniek design. Deze 0-100% dimbare lampen met de hoogste CRI-waarden zullen u overtuigen door het creëren van een onvergelijkbare sfeerverlichting en indrukwekkende lichteffecten.


Toon producten

De ILLUME reeks combineert de functies schakelaar, technologie en verlichting in één element. De oplichtende, matte kader zorgt ervoor dat je sfeer kan creëren. De “glow in the dark” bepaalt het thema van elke kamer, of het nu helder wit, levendig rood, warm oranje of...
Toon producten

Met de ISYLED Led panelen realiseert men eenvoudig lichtsterktes van meer dan 1000 Lux. Deze Led panelen bieden meer licht en tegelijk 80% minder energieverbruik dan traditionele TL armaturen.


Toon producten
0-10 Volt stuursignaal

Analoog stuursignaal 0-10V DC. (voltage) Wordt gebruikt voor doorkoppeling van dimmers en bediening. Producten die aangestuurd worden, aansturing geven 0-10V DC.


Toon producten

Met de ISYLED Led Design Kappen creëert men, volledig naar eigen ontwerp, artistieke lichtobjecten met hoogwaardige lichtniveaus. Deze kappen zijn daardoor tevens een effectieve en sfeervolle oplossing voor het creëren van Dynamische verlichting.


Toon producten

De Piano is een compleet vernieuwende lichtschakelaar die verscheidene nationale en internationale design awards in de wacht sleept. Dit uniek model is ontworpen door de jonge talentvolle ontwerper David Dos Santos.


Toon producten
1-10 Volt stuursignaal

Analoog sturing 1-10V DC. (current) Wordt gebruikt voor regeling van HFVSA armaturen. Regelbereik in het algemeen 10%-100%. Producten die aansturing geven 1-10V DC.


Toon producten

Volledig dimbaar en perfect geschikt voor al uw toepassingen. Overtuig u door de efficiëntie en de hoge CRI-waarden. Deze lampen zijn bestsellers, van het mini kaarsje tot de grote globes. Een breed gamma klassieke vormen in de stijl van historische gloeilampen.


Toon producten

Visualisatiepakketten voor ISYGLT.

  • IPMS: Java server voor ISYnet (TCP) communicatie met ISYGLT. Visualisatie in de vorm van HTML pagina's voor PC, Tablet en Smartphone.
  • iRidium Mobile: Visualisatiepakket voor Modbus communicatie met...
    Toon producten

(LED)Dimmers voor vrijwel alle typen belastingen. Onder andere retrofit LED. Fase aannsijding (R-L) en fase afsnijding (R-C). Afhankelijk van de aangesloten belasting kiest men het juiste type, en het juiste vermogen van de dimmer. Uitvoeringen geschikt voor...
Toon producten

Wanneer deze lampen gedimd worden, wordt de lichttemperatuur warmer, net zoals bij conventionele verlichting. Met deze gesofisticeerde technologie kunt u een brede waaier aan sferen creëren. De lichttemperaturen variëren van 1700K tot 3000K.


Toon producten

Cockpit biedt de design oplossing voor al wie gaat renoveren. Deze 10 ampère wisselschakelaar is direct aansluitbaar op uw klassieke installatie. Geen teleruptoren meer nodig! Cockpit is te verkrijgen in de gekende stijlvolle Lithoss Select afwerkingen waaronder onze (...
Toon producten

Dali stuursignaal

Aansturing van HFVSA ( Hoogfrequent Voor Schakel Armaturen) in Dali protocol. In Dali programmering of Broadcast sturing. Producten die aangestuurd worden, aansturing geven Dali.


Toon producten

Actoren worden de busdeelnemers genoemd die het programma omzetten tot een feitelijke actie. Vrijwel alle busdeelnemers zijn eigenlijk actoren, maar vanwege het overzicht worden hiermee meestal de Din-rail modules met relais uitgangen of de bi-stabiele schakelaars...
Toon producten

Lampen in verschillende lichttemperaturen (tot 5600K)! Met een lichtoutput tot meer dan 4200 Lumen en een elegant design zullen de lampen uit onze Bright Line u imponeren. Ruime toepassings- mogelijkheden bij het vervangen van conventionele lampen


Toon producten

De iRidium GUI-editor stelt u in staat om unieke, dynamische interfaces te maken. Consumenten willen meer en meer een eigen, vertrouwde interface. Deze realiseert u met iRidium Mobile: de mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd!


Toon producten

Hoogwaardige led strips en printen met "onboard" regeling voor volledig gelijk en verliesvrij dimmen.


Toon producten

De Bang & Olufsen afstandsbediening welke al aanwezig is voor bediening
van uw audio/visuele apparatuur kan ook gebruikt worden voor bediening van
uw verlichting, gordijnen, poort of anderzijds.
Daartoe wordt uw Domotica installatie uitgevoerd met...
Toon producten

DALI Dimmers voor DALI broadcast op twee, drie of vier DALI lijnen of voor de groepsgewijze aansturing van geadresseerde DALI armaturen op één DALI lijn. Ook voor de nieuwste DT8 armaturen.


Toon producten

De perfecte accessoires voor uw Segula lampen! Een selectie ophangmogelijkheden en koppelstukken vervolledigen ons gamma en uw project.

.


Toon producten
1-10 Volt stuursignaal

Bediening d.m.v. potentiaal vrije drukknop(en). Ingeval van dimmen; kort drukken is aan last level. Kort drukken is uit. Vasthouden is op dimmen, nogmaals lang drukken is neer dimmen.


Toon producten
led dimmer

Door de led driver te vervangen door een dimbare led driver, direct aangestuurd door het Domotica- gebouwbeheersysteem wordt het meest optimale resultaat verkregen. In dat geval zijn alle parameterinstellingen beschikbaar voor het dimmen en in geval van RGB, kleur...
Toon producten

Analoge modules voor het aansluiten van analoge in- en uitgaande signalen. Uitvoeringen voor inbouw dan wel voor Din-rail montage.


Toon producten

Wereldwijde standaard, open busprotocol voor KNX gebouw beheer- en Domotica systemen. Programma compatibel met meerdere fabrikanten. Vrij programmeerbaar systeem.


Toon producten

Drukknop interfaces voor het aansluiten van externe drukknoppen op uw Domotica- gebouwbeheersysteem. Omdat verschillende actoren eveneens over potentiaal vrije ingangen beschikken zijn die eveneens vermeld. Deze laatste zijn vooral praktisch voor status en...
Toon producten

DMX-512 stuursignaal

Standaard stuursignaal zoals wordt gebruikt in theater en discotheek. Digitaal bus protocol DMX 512. Producten die DMX512 aangestuurd kunnen worden.


Toon producten
gate way

Een Gate Way past u toe indien u een koppeling tussen het Domotica- gebouwbeheersysteem en een systeem met een ander bus protocol wilt maken. Van belang is om één gemeenschapelijke communicatie te bepalen tussen beide systemen. Dat kan zijn RS232, DMX512, Dali, DSI of...
Toon producten

DSI stuursignaal

Aansturing van HFVSA ( Hoogfrequent Voor Schakel Armaturen) in DSI protocol. Producten die aangestuurd worden, aansturing geven DSI.


Toon producten

Detectoren, allerlei opnemers voor beweging, temperatuur, licht, wind,regen e.d. In sommige gevallen met directe ISYGLT bus aansluiting. In sommige gevallen een separate ISYGLT bus koppelaar vereist.


Toon producten
Radiografisch stuursignaal

Teleco is een gespecialiseerde fabrikant van uitsluitend radiografische producten. De gebruikte frequentie is 868,3MHz. Elke module kent fabrieksgeprogrammeerde functies waaruit men een keuze kan maken bij het aanleren van de onderlinge componenten. Bereik ca 150 mtr....
Toon producten

RS232 / RS485 stuursignaal

Communicatie tussen (bi-directionele) apparatuur. Bijvoorbeeld tussen AMX besturing- en ISYDIM bus systeem.


Toon producten

Met deze toebehoren maakt u het Domotica- gebouwbeheersysteem compleet dan wel vereenvoudigt i de installatie en bekabeling.


Toon producten

Systeemcomponenten t.b.v. Domotica- en gebouwbeheersystemen.


Toon producten
Design switches

Een Domotica installatie is pas echt af met exclusief schakelmateriaal. Design switches van Lithoss.
De Lithoss-producten werden in één jaar maar liefst drie keer bekroond met een internationale Award. Elk plaatje is een ongemeend meesterwerk. Exclusiviteit gaat...
Toon producten

In 2008 Mullan Lighting was established in the old shoe factory and it quickly brought life back not only to the factory building, but to the village in general, with some of the Mullan team moving into the newly restored houses. After 4 years in business, Mullan...
Toon producten