Beurs Elektrotechniek 2013

Datum: 30 sept. t/m 4 okt.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 12, stand F046.

De allernieuwste ontwikkelingen op gebied van iPad bediening voor gebouwautomatisering en professionele led verlichting worden getoond. Ook concrete voorbeelden van dynamische led verlichting zullen worden gedemonstreerd.


ISYGLT Gebouwbeheersysteem met applicaties voor pc, iPhone, iPad & Android.
Met het ISYGLT gebouwbeheer systeem is uw woning er voor u. Complete lichtsferen met één druk op de knop oproepen, het alarm, verwarming, airco, zonwering, ventilatie, etc. tot één geheel combineren. Dit alles met eenvoudige bediening op de wand, maar ook met volledig vrije grafische interfaces op smart Phone, tablet en pc met de IPMS server van ISYGLT en/of software van iRidium Mobile. Functies zoals het loggen van (storing)meldingen, zenden van e-mails, bekijken van camerabeelden, bediening van audio- en videoapparatuur worden mogelijk gemaakt met dit systeem.
Door de snelheid en opzet van het systeem is (slider)bediening via DMX, RS232, TCP/IP, etc. real-time.

ISYLED Dynamische LED Verlichting
Met het ‘dynamisch LED verlichting’ concept van ISYLED is men in staat het bioritme positief te beïnvloeden. Niet alleen kan gedurende de wintermaanden daglicht worden gesimuleerd en/of verlengd, maar kan ook de verlichting per moment afgestemd worden op de activiteit.
Met het bedienpaneel kan de gebruiker eenvoudig kiezen tussen handbediening en automatische daglichtregeling en is de gebruiker in staat zelf lichtscènes te maken, op te slaan en weer op te roepen.
Het ISYLED ‘dynamische verlichting’ concept bestaat uit in Nederland geproduceerde ISYLED duo-color led-panelen i.c.m. het ISYDIM lichtregelsysteem. Elk led-paneel is voorzien van 1800 leds, warm wit en koel wit. Daarmee wordt een intensiteit tot 10.000 Lux en een kleurtemperatuur van 3000K tot 6500K bereikt.

ISYDIM Kantoor Daglichtregeling
Lichtregelsysteem dat voor een constante licht intensiteit zorgt. Een lichtsensor registreert de hoeveelheid licht in de ruimte (het totaal van daglicht en kunstlicht) en dimt vervolgens het kunstlicht op of neer al naar gelang het gewenste lichtniveau. Het systeem schakelt de verlichting uit zodra er geen beweging meer gedetecteerd wordt en schakelt de verlichting weer in bij beweging. Ook kunnen vaste presets gekozen, aangepast, opgeslagen en weer gekozen worden.
Geleverd met in Nederland geproduceerde ISYLED led-panelen in elke gewenste maat en in de kleurtemperatuur van uw keuze. Het systeem kan ook voorzien worden van ISYLED duo-color led-panelen waarmee de kleurtemperatuur van de verlichting gedurende de dag met het daglicht verloopt en de prestaties van de gebruiker verhoogt.

HDL buspro eenvoudig te programmeren bussysteem.
Door de mogelijkheid om als eigenaar/gebruiker zelf het systeem te beheren, resulteert dat zeker in een persoonlijk en dus optimaal werkend systeem. Bediening met smart Phone en/of iPad is vanzelfsprekend mogelijk. Het HDL buspro systeem onderscheid zich in prijs en eenvoud. HDL buspro heeft veel overeenkomsten met het KNX systeem, als structuur en opzet, echter voor HDL buspro zijn geen softwarekosten en ook geen meerdaagse opleidingen vereist.
Geleverd met gebruiksvriendelijke en intuïtieve software.
HDL buspro bevat modules voor koppeling met o.a. DMX en RS232 en kan direct gekoppeld en geprogrammeerd worden met de iRidium Mobile software. HDL buspro kent een uitgebreide reeks bedienelementen, toetspanelen met display en input modules voor toepassen van schakelmateriaal van derden.

HDL KNX Componenten
HDL biedt een uitgebreide reeks concurrerende KNX modules.
Het programma bestaat uit onder andere aan- en afsnijding dimmers, relaismodules, bi-stabiel relaismodules, gordijnsturingen, 0(1)-10V regelaars, DMX-recorders, drukknop tableaus met en zonder programmeerbaar LCD display en drukknopinterfaces voor toepassen van schakelmateriaal van derden, licht- en bewegingsmelders.
Nieuw: ir-emitter module voor aansturen van onder andere audio- en videoapparatuur.
De dimmers zijn leverbaar als 1x6A, 2x3A, 4x1,5A & 6x1A.
De relais zijn leverbaar als 4x10A, 8x10A & 12x10A AC1
De bi-stabiel relais zijn leverbaar als 4x16A, 8x16A & 12x16A AC1 met handbediening.