LED Dimmer UD-700-X2

UD-700-X2 Twee kanaals universele dimmer voor het dimmen van vrijwel elk type 230V retrofit led lamp. Fase aan- of afsnijding, 2x700VA.


Deze universele LED dimmer is geschikt voor het dimmen van Ohmse, Inductieve of Capacitieve belastingen. (R-L-C belastingen) zoals high-voltage lampen, magnetische transformatoren, elektronische transformatoren, ESL en LED retrofit lampen. Deze dimmer heeft twee uitgangen, elk met 700W belastbaar, welke parallel gezet kunnen worden tot één dim uitgang van 1400W.
Elk kanaal is handmatig afzonderlijk op de juiste belasting in te stellen (fase aan- of afsnijding), maar kan ook zelfstandig na inschakelen van de spanning -met een korte test- de aangesloten belasting controleren voor de juiste instelling.

De dimmer werkt met een interne dim resolutie van 16 bits en voldoet daarmee aan de hoogste normen. De bij levering (vooraf) gedefinieerde parameters/eigenschappen, zoals dim curves, minimale en maximale dimwaarden kunnen door de gebruiker worden aangepast en geoptimaliseerd.

Mogelijke aansturing van de dimmer:
  • ISYGLT BUS protocol
  • DMX512 8bit en 16bit
  • Standalone: 0-10 V, 1-10 V
  • knop (één toets) bediening
  • interne potentiometer

Bij aansturing via de BUS-protocollen ISYGLT of DMX512 zijn de interne potentiometers en de spanningsingangen als prioriteit, samengevoegde bediening of als noodbediening in te stellen. Voor de ISYGLT gebruiker zijn parameter instellingen via ProgramDesigner mogelijk. Voor stand-alone of DMX gebruik is er een gratis software tool. Hiermee kunnen via een USB of RS-485 aansluiting de parematers van de dimmer ingesteld worden. Tevens kunnen met deze software tool de interne gegevens, zoals temperaturen, voltages, piekstromen, vermogen en een scope meting worden weergegeven. Uniek omdat de gebruiker hiermee een instrument voor het weergeven van de spanning en stroom tot zijn beschikking heeft zonder metingen op de netspanning! Een meting van onbekende lichtbronnen - zoals nieuwe retrofit lampen - is hiermee op eenvoudige wijze mogelijk. Alles wat u nodig heeft is de aangesloten UD-700-X2 dimmer, een USB-kabel (USB type A naar Micro B m/m) en de gratis software.

UD-700-X2