Single Color Led Design Kap

Met de ISYLED Led Design kappen creëert men, volledig naar eigen ontwerp, artistieke lichtobjecten met hoge lichtniveaus.

Met de 9Single Color Led Design kap creëert men eenvoudig een lichtopbrengst van meer dan 1000 Lux. Door de hoge lichtopbrengst maakt dit product het mogelijk om de prestaties van mensen in onder andere een werk-, school- of zorgomgeving te verbeteren.

De pendelbare Design kap biedt uitkomst om verlichting omlaag te brengen, met name in hogere ruimtes. Uniek is de volledige en gelijkmatige verlichting van de kap.

De ISYLED Led kappen worden in Nederland geproduceerd, een Nederlands fabricaat!

Efficiëntie

Het vermogen van de Single Color Led Design kap is afhankelijk van het formaat (voorbeeld: 100 Watt, bij diameter 950mm). Hiermee kan een output van meer dan 1400 Lumen worden gerealiseerd (efficiëntie: 140 lm/W). Deze Led Design kap wordt daardoor gewaardeerd met het hoogst mogelijke energielabel, A+++ ! Op deze manier kiest men dus niet alleen voor de beste prestaties, maar ook voor duurzaamheid.

Kleurtemperatuur

De ISYLED Design kappen zijn verkrijgbaar in kleurtemperaturen variërend van zeer warm wit (2700K) tot daglicht wit (6500K). Waar een lagere kleurtemperatuur voornamelijk wordt aangeraden wanneer men de nadruk legt op sfeer, biedt een hogere kleurtemperatuur uitkomst wanneer men het daglicht wil nabootsen en daarmee de  prestaties van mensen wil verhogen.

Custom Made

De Led Design kappen worden custom made in Nederland geproduceerd. Of men nu een hedendaags of juist een klassiek ontwerp prefereert, met de Led Design kappen is alles mogelijk. De vorm, de diameter, de hoogte, de kleurtemperatuur en het vermogen kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant/interieurarchitect. Daarnaast heeft men de keuze uit ontelbare kleuren en materialen. Zo vindt men altijd de juiste combinatie tussen kwaliteit en esthetiek.

Voorbeeld kleurenstaal zijde


Voorbeeld kleurenstaal linnen


Technische informatie: 

Afmeting: Klantspecifiek (afbeelding: diameter 950mm, hoogte 250mm)

Stoffering/Kleur: Klantspecifiek (afbeelding Dupion Zijde / Wit)

Kleurtemperatuur licht: Klantspecifiek, variërend van 2700 Kelvin - 6500 Kelvin (afbeelding: 2700 Kelvin)

Lichtstroom: Afhankelijk van vermogen (afbeelding 14000 Lumen bij 100 Watt)

Vermogen: Klantspecifiek, tevens afhankelijk van diameter (afbeelding: 100 Watt)

Efficiëntie: 140 Lumen/Watt

Dimbaar: Ja (0-10V, 1-10V, DALI, Puls)

Merk: 
ISYLED
Artikelnaam: 
DKL-SC095025-DZ01-100W-ZW
Artikelnummer: 
57 212 211
Artikelomschrijving: 
Single Color Led Design Kap.