Segula Retrofit Led

Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen.
De nieuwe Vintage Line combineert een onvergelijkbare sfeerverlichting met het design van de historische carbon gloeidraadlamp en de nieuwste meest efficiënte filament LED technologie.
Onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en gepatenteerde productie van Filament LED technologie maakt dat onze lampen standaard allemaal dimbaar zijn. Het merk Segula biedt u een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooi product.
Seguala Led lampen zijn beschikbaar voor de meest voorkomende lampvoeten en beschikbaar in warme en zeer warme kleurtemperatuur tot 2000K.

Neem voor deskundig advies over Segula led lampen en de toe te passen dimmers voor uw project contact op met de dimmer specialisten van Light Technology Nederland.

Onze filament plus technologie verpakt in een mooie heldere kunststof. Het uniek design, de schok- & breekbestendigheid en de hoge CRI-waarde onderscheiden de Art-Lines van andere lampen op de markt. Het zijn dimbare lichtsculpturen in mooie, warme lichtkleuren.


Toon producten...

Zelfs wanneer deze lampen niet branden maken ze indruk met hun uniek design. Deze 0-100% dimbare lampen met de hoogste CRI-waarden zullen u overtuigen door het creëren van een onvergelijkbare sfeerverlichting en indrukwekkende lichteffecten.


Toon producten...

Volledig dimbaar en perfect geschikt voor al uw toepassingen. Overtuig u door de efficiëntie en de hoge CRI-waarden. Deze lampen zijn bestsellers, van het mini kaarsje tot de grote globes. Een breed gamma klassieke vormen in de stijl van historische gloeilampen.


Toon producten...

Wanneer deze lampen gedimd worden, wordt de lichttemperatuur warmer, net zoals bij conventionele verlichting. Met deze gesofisticeerde technologie kunt u een brede waaier aan sferen creëren. De lichttemperaturen variëren van 1700K tot 3000K.


Toon producten...

Lampen in verschillende lichttemperaturen (tot 5600K)! Met een lichtoutput tot meer dan 4200 Lumen en een elegant design zullen de lampen uit onze Bright Line u imponeren. Ruime toepassings- mogelijkheden bij het vervangen van conventionele lampen


Toon producten...

De perfecte accessoires voor uw Segula lampen! Een selectie ophangmogelijkheden en koppelstukken vervolledigen ons gamma en uw project.

.


Toon producten...