Design schakelmateriaal

Een Domotica installatie is pas echt af met exclusief schakelmateriaal. Design switches van Lithoss.
De Lithoss-producten werden in één jaar maar liefst drie keer bekroond met een internationale Award. Elk plaatje is een ongemeend meesterwerk. Exclusiviteit gaat gepaard met een nauwgezet productie proces. Bij het maken van elk plaatje komt er naast het machinale procedé steeds handwerk bij kijken, wat er voor zorgt dat elk plaatje net iets anders is dan het vorige.
Abstracte spiegel van het interieur. Geborsteld en roestvrij staal is een natuurlijk materiaal dat door de specifieke behandeling een unieke absorptie van licht kent. Hierdoor gaan omgevingsobjecten en kleuren er op een specifieke manier in reflecteren. De schakelaars en kleuren vormen als het ware een abstracte spiegel van het interieur.

Strak, sober en eenvoudig. De aparte vormgeving heeft de zeldzame eigenschap perfect in balans te zijn met de omgeving, of deze nu modern of klassiek is.

LITHOSS biedt ruimte voor creativiteit. In contrast met vele concurrerende merken schakelmateriaal kent LITHOSS een ongekende reeks afwerkingen. De afdekplaten kunnen alleen al in tien basis kleuren worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen de afdekplaten in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Dit creëert de mogelijkheid voor interieurarchitecten om schakelaars in dezelfde afwerking
als de wanden uit te voeren of om ze hier fel mee te laten contrasteren. `

04 Cockpit

Cockpit
Cockpit biedt de design oplossing voor al wie gaat renoveren. Deze 10 ampère wisselschakelaar is direct aansluitbaar op uw klassieke installatie. Geen teleruptoren meer nodig! 

Pages