Kantoor

Kantoor

Light Technology Nederland voorziet in moderne kantoorvoorzieningen, op het gebied van duurzame verlichting en lichtregelsystemen.

duurzaam en comfort
Met functionele lichtregelsystemen optimaliseert u comfort. Gelijktijdig reduceert u het onnodige gebruik van energie verbruikende apparatuur. Met lokale bediening, al dan niet met bewegingsensoren biedt u optimaal gebruikersgemak en wordt voorkomen dat apparatuur en/of verlichting onnodig lang is ingeschakeld.
Een unieke samenwerking tussen lichtregeling en jaloezie sturing zorgt voor een constante hoeveelheid licht op de werkplek, waarbij de jaloezie-sturing verblinding door direct binnenvallend (zon)licht voorkomt, maar tevens zo veel mogelijk indirect licht doorlaat. Lichtsensoren bepalen vervolgens hoeveel kunstlicht nodig is om de gewenste, totale hoeveelheid licht te garanderen.
Zie ook...

centrale bediening
Een centrale bediening voor bijvoorbeeld schoonmaak om voldoende maar geen overbodige verlichting in te schakelen. Een touch panel biedt de mogelijkheid voor het aanpassen van overwerktimers voor de verwarming in geval van overwerk. Koppeling met het inbraak alarmsysteem zorgt ervoor dat al te ruime overwerktijden toch worden afgebroken bij het verlaten van het pand.

zonwering en verduistering
Bediening van zonwering en verduistering is behalve lokaal, ook centraal geregeld. Een glazenwasserstand voorkomt bediening tijdens zijn werkzaamheden. Het systeem herinnert u er aan indien deze blokkering één dag later nog steeds actief blijkt.

led verlichting
Duurzame verlichting voor showroom en kantoor door middel van energiezuinige led panelen. Geen lamp vervangende artikelen maar professionele led verlichting. Hoogwaardige led drivers waarbij zaken als power factor, inschakelstroom en harmonische op het net volledig verantwoord zijn.

Light Technology Nederland levert voor kantoren complete armaturen in led. Deze esthetisch perfect vormgegeven led panelen verlichten de ruimte vanuit één lichtvlak. Standaard maatvoering maakt inbouw in systeemplafonds mogelijk op rastermaat 600x600 mm. en 1200x300 mm.
Deze led panelen scoren beter dan conventionele fluorescentie armaturen. Geen hinderlijke spiegels en reflectoren. Behalve de lichtopbrengst is de openingshoek veel beter. Deze led panelen zijn volledig dimbaar.

Light Technology Nederland levert voor kantoren een serie Downlighters. Deze downlighters zijn beschikbaar tot 45 watt led vermogen en vervangen een traditionele DUO PL26 armatuur. Deze led downlighters zijn vanzelfsprekend ook volledig dimbaar.

Energie technisch is het mogelijk om met led een gelijke lichtoutput te realiseren dan met conventionele fluorescentie armaturen. Ten opzichte van T8 armaturen zelfs met maar 50% van de energie! Ondanks een hogere investering is vaak een terugverdientijd van 2-3 jaar te realiseren. Uiteraard afhankelijk van aantal gebruiksuren en andere exploitatiekosten. Wat vaak vergeten wordt is daarna een aanzienlijke besparing wordt gerealiseerd.