Trainingen

Met enige regelmaat organiseert Light Technology Nederland trainingen op zowel technisch als commercieel vlak. Er worden trainingen gegeven voor een projecten met het ISYGLT Domotica / gebouwbeheersysteem. Maar ook led cursussen voor een beter begrip van het fenomeen led verlichting.

Daarnaast worden ook project gerichte trainingen gegeven waarbij uw project centraal staat. Hierbij bevat een project gerichte training niet alleen een programmeercursus, maar wordt uw project ook vormgegeven.

Ook worden er masterclasses georganiseerd waarbij in een informele sfeer ervaringen uitgewisseld en gerealiseerde projecten gepresenteerd worden. Light Technology Nederland nodigt voor deze masterclasses gastsprekers uit om u volledig over de systemen op de hoogte te houden.

Enkele van de thema’s welke aan bod komen, zijn 'visualisatie op iPad, touchpanel en pc', 'toepassen van led verlichting', 'dimmen van verschillende soorten belastingen', 'klimaatregelingen', 'RF systemen inclusief RGB led programmering', 'lichtregelsystemen voor de horeca'.

Trainingen: